Partners

Schermafbeelding 2014-10-29 om 14.29.21Hier vindt u de partners, die het Ot & Sien Festival Twisk mogelijk maken:

Stichting de Laanhoeve

Stichting de Laanhoeve helpt jongeren die een ‘moeilijke start’ in hun jeugd hebben gehad aan een werk-/leerplek. Samen leren en schoolopdrachten maken. Daarnaast is persoonlijke aandacht een belangrijk onderdeel.
Door ervaring op te doen in de kwekerij en de timmerwerkplaats krijgen jongeren de kans om een ambacht te leren. Met deze kennis en ervaring hebben zij de mogelijkheid om de volgende stap naar zelfstandigheid te vergroten.
http://www.delaanhoeve.nl/[divider]

stoomtramStichting Museum Stoomtram Hoorn-Medemblik

De Museumstoomtram Hoorn-Medemblik is het geregistreerde museum, dat de geschiedenis van de stoomtram in Nederland bewaart op basis van een collectie met bijbehorende kennis, die daartoe op museale wijze wordt verzameld, beheerd, behouden en gepresenteerd.
http://www.museumstoomtram.nl[divider]

Berakha_05Pleeggezin Berakha

Logeer- en Pleegzorgboerderij “Berakha“ biedt mogelijkheden voor wonen, logeren en dagbesteding voor jongeren en kinderen met een zorgvraag. Veelal betreft het kinderen of jongeren met een verstandelijke beperking, ADHD of kinderen/jongeren met autisme of een stoornis in het autistische spectrum (ASS). Klaas-Pieter en Matha Groot, die de boerderij hebben opgezet, doen dit vanuit een christelijke overtuiging.

http://www.berakha.nl[divider]

kiwanislogoKiwanisclub West-Friesland

Kiwanis is een wereldwijde vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor de medemens en in het bijzonder voor kinderen.

http://www.kiwanis.nl[divider]

dsresource

De Gemeente Medemblik

http://www.medemblik.nl

 

Tentje-huren.nl
tentje-hurennl